Selecteer een pagina

Heb je ook zin om op ‘het eindje’van deze zomer nog iets leuks te beleven?

 

Van 17 t/m 20 september staat in het mooie Horsterpark te Duiven de Zomer Revue. Met elke avond een andere show met een van bv dans, cabaret, zang, illusie, burlesque, theater en live muziek. Een avond vol cultuur en gezelligheid. Een avond waar verbazing en verrassing centraal staan. Geniet ondertussen van heerlijk hapje & een drankje.

In het prachtige openluchttheater heb je de keuze uit 3 rangen. Twee rangen in de openlucht en een overdekte viprang met mooi opgedekte tafels. Ga je voor een luxe overdekte vip ervaring met een lekker welkomstdrankje en lekkere zoutjes of voor het avontuurlijke genieten onder de heldere hemel? Waar je ook zit: je zit altijd up en close met jouw favoriete artiest.

Alles is Corona proof! Met per show zitplaatsen voor 200 bezoekers.

Programma

De shows hebben elke avond een ander thema. Tijdens alles shows zal drag queen Strangéé de shows omlijsten als gastvrouw en met optredens.

Donderdag: “Stars on Stage”. Een wervelende show met de grootste hits allertijden!. De levende jukebox met Ingrid Simons, Harold Verwoert, Louisa Verwoert en Bart Juwett. Gastoptredens van: Steven Kazàn, Joey Hartkamp en William Bonne.

Vrijdag: “ForEverlyBrothers”. Vier de muziek van de Everly Brothers! Met Marcel Hufnagel en Harold Verwoert. Gastoptredens van: Otto Orgel (van Enge Buren), Christian Pielich, Steven Kazàn en William Bonne.

Zaterdag: “Disco Diva'”. Swingende dance classics uit de jaren ’70 en ’80 door Ingrid Simons, Louisa Verwoert. Gastoptredens door: Steven Kazàn, Joey Hartkamp en William Bonne.

Zondag: “Burlesque” met verleiding, de nodige humor en prachtige kostuums! Gastoptredens van: Steven Kazàn en William Bonne.

Kindermiddag

Tijdens het de Zomer Revue in het Horsterpark te Duiven zal op zondag 20 september Bart Juwett een voorstelling geven voor het hele gezin. De familieshow Dolle Pret met Bart Juwett laat jong en oud lachen. Wij horen regelmatig van de volwassenen dat zij misschien nog wel harder hebben gelachen dan de kinderen.

De show is geschikt voor kinderen van 3 t/m 100+ jaar!

Dolle Pret met Bart Juwett

Al ruim 30 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow Dolle Pret Met Bart Juwett. Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van!!

Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!!

Tickets & informatie

Ticketprijzen vanaf € 33,50

Kindermiddag € 8,50 (vanaf 3 jaar)

Bestel je tickets via deze website: zomerrevue.nl

Aanvang shows 19.30 uur (deur open vanaf 18.30 uur)

De catering wordt verzorgd door zalencentrum Wieleman uit Westervoort

Zomer Revue is een initiatief van LightFX. Binnen een mum van tijd kreeg hij mensen en bedrijven mee, want eindelijk kunnen we weer wat organiseren. Iedereen (bezoekers en bedrijven) hebben behoefte aan een fijn corona proof evenement.

Met grote dank aan onze sponsors: Bordbusters, Hoevenaars, FenceF4Events, Sanicompany, Coockson brandbeveiliging, Westervoort Plaza, Drukwerk Planet, Perfect Light, Easy Tent Verhuur, Wieleman Zalencentrum en LightFX.

Pin It on Pinterest

Share This