Selecteer een pagina

Voorjaarsblues 2020

Tickets slechts € 15,00 + servicekosten (0,80)

Aan de deur € 18,00

Datum: 13 november 2020

 

Voorjaarsblues Westervoort 2020

13 november 2020

 

Op 13 november 2020 wordt de 14e editie van Voorjaarsblues Westervoort georganiseerd. (oorspronkelijke datum 18 april 2020, verplaatst wegens Corona virus) Ook dit jaar hebben we weer een prachtige line-up kunnen verzorgen. Maar liefst 3 bands / artiesten zullen er wederom weer een gedenkwaardige avond van maken. Geen pauzes, non-stop programma! Tickets zijn online beschikbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/vjblues2020.

Of via de voorverkoopadressen:

Hobbycentrum Evers, Klapstraat 151, 6931 CH Westervoort
Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, 6931 BA Westervoort
Cigo Westervoort, winkelcentrum de Wijborgh
Bodywear Superstore, Rijksweg 26, 6921 AG Duiven

Locatie event:
Zalencentrum Wieleman
Dorpstraat 11
Westervoort

Zaal open: 20.00 uur

Ticketprijs: € 15,00 (aan de zaal € 18,00)

Line-up

We kiezen er weer voor om een non-stop programma te verzorgen op 2 podia. Dus geen saaie pauzes. Mad Lee opent de avond met gevarieerde blues/rock. Pauze en afterparty wordt verzorgd door niemand minder dan Lain Barbier samen met Geerty (Scheijgrond). De avond wordt afgesloten door Leif de Leeuw band. We zijn super trots dat we deze TOP band met internationale alure naar Westervoort hebben kunnen halen 🙂

 

Leif de Leeuw band

De Leif de Leeuw band is een jam-band geformeerd rondom de naamgever en gitarist Leif de Leeuw. De jonge gitarist sleepte verschillende prijzen binnen waaronder twee keer de “Sena Young Talent Guitar Award” (2009/2013) en vijf keer op rij “Beste Blues/Rock-Gitarist Benelux” door de lezers het magazine “De Gitarist”. Hetzelfde succes geldt voor de band. In 2014 wonnen zij de “Dutch Blues Challenge” en in 2015 werden ze uitgeroepen tot “Best band 2015” door de European Blues Awards. Ondanks deze blues-prijzen laat de band zich niet beperken door stijlen. In hun shows met uitgebreide jams komen genres zoals funk, soul, roots, fusion, country en rock terug. Kenmerkend is dat ieder optreden uniek is, er is volop ruimte voor improvisatie. Een groot deel van de muziek ontstaat op het podium en is zelfs voor de muzikanten elke keer weer een verrassing.

Mad Lee

Vervlogen tijden herleven met Mad Lee. De 4 doorgewinterde muzikanten brengen een eerbetoon aan overleden legendarische muziekhelden die voor deze enthousiaste rockers een goed voorbeeld waren.

De herkenbare Rock- en Bluesclassics zijn in een wat steviger jasje gestoken en ‘live’ druipt de passie van het podium af. Een energieke sfeer, nostalgische herkenning en een swingend publiek kenmerkt een optreden van Mad Lee.

Voorbeelden:

The Allman Brothers, Albert King, The Free, Rory Gallagher, The Small Faces, Status Quo, Stevie Ray Vaughan, Dr. Feelgood, Thin Lizzy, Gary Moore e.v.a.

Pin It on Pinterest

Share This