Selecteer een pagina

Voorjaarsblues 2020

Tickets slechts € 15,00 + servicekosten (0,80)

Geen verkoop aan de deur!!

Datum: 13 november 2020

 

Voorjaarsblues Westervoort 2020

13 november 2020

 ** DIT IS EEN ZITCONCERT **

Op 13 november 2020 wordt de 14e editie van Voorjaarsblues Westervoort georganiseerd. (oorspronkelijke datum 18 april 2020, verplaatst wegens Corona virus) Ook dit jaar hebben we weer een prachtige line-up kunnen verzorgen. 2 bands / artiesten zullen er wederom weer een gedenkwaardige avond van maken. Geen pauzes, non-stop programma!

Coronaproof

Om aan de RIVM richtlijnen te voldoen wordt deze avond een zogenaamd zitconcert. In de zaal wordt een theateropstelling gerealiseerd met zitplaatsen voor maximaal 130 bezoekers. Verder gelden op deze avond alle RIVM regels die op dat moment actueel zijn.

Voorbehoud ivm ontwikkelingen Corona

We leven in een onzekere tijd. Mogelijk kan dit evenement niet doorgaan als de overheid een bijeenkomst zoals deze verbiedt i.v.m. Corona. De kosten voor de tickets worden in dat geval natuurlijk gewoon binnen enkele weken terug betaald (met uitzondering van de € 0,80 servicekosten). Koop dus gewoon uw kaartje(s), u loopt geen risico.

Tickets zijn online beschikbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/vjblues2020.

Of via de voorverkoopadressen:

Hobbycentrum Evers, Klapstraat 151, 6931 CH Westervoort
Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, 6931 BA Westervoort
Cigo Westervoort, winkelcentrum de Wijborgh
Bodywear Superstore, Rijksweg 26, 6921 AG Duiven

Locatie event:
Zalencentrum Wieleman
Dorpstraat 11
Westervoort

Zaal open: 20.00 uur

Ticketprijs: € 15,00 

Geen verkoop aan de deur!!

Line-up

We kiezen er weer voor om een non-stop programma te verzorgen. Dus geen saaie pauzes. Niemand minder dan Lain Barbier  opent de avond samen met “Geerty” Scheijgrond. Hoofdact van de avond is Leif de Leeuw band. We zijn super trots dat we deze TOP band met internationale alure naar Westervoort hebben kunnen halen 🙂

 

Leif de Leeuw band

De Leif de Leeuw band is een jam-band geformeerd rondom de naamgever en gitarist Leif de Leeuw. De jonge gitarist sleepte verschillende prijzen binnen waaronder twee keer de “Sena Young Talent Guitar Award” (2009/2013) en vier keer op rij “Beste Blues/Rock-Gitarist Benelux” door de lezers het magazine “De Gitarist”. Hetzelfde succes geldt voor de band. In 2014 wonnen zij de “Dutch Blues Challenge” en in 2015 werden ze uitgeroepen tot “Best band 2015” door de European Blues Awards. Ondanks deze blues-prijzen laat de band zich niet beperken door stijlen. In hun shows met uitgebreide jams komen genres zoals funk, soul, roots, fusion, country en rock terug. Kenmerkend is dat ieder optreden uniek is, er is volop ruimte voor improvisatie. Een groot deel van de muziek ontstaat op het podium en is zelfs voor de muzikanten elke keer weer een verrassing.

In de beginperiode was de Leif de Leeuw band een vier-mans formatie. In de bezetting van twee gitaristen, een zanger, bassist en drummer bracht de band een EP en twee albums uit.
In 2018 begon de band steeds meer de behoefte te voelen in een uitgebreidere formatie te spelen. Vandaar dat ze regelmatig shows met de zogenaamde “Leif de Leeuw band XL” speelden. Met deze band namen ze hun derde album “Live in Concert” op.
Eind 2018 tourde de band met een extra drummer en toetsenist als Allman Brothers band rond. Dit was zo’n succes voor zowel het publiek als de bandleden dat de band besloot ook in hun eigen muziek niet terug te willen naar een vierkoppige band. In januari 2019 werd de uitbreiding gerealiseerd. De vaste formatie bestaande uit Leif de Leeuw (gitaar), Sem Jansen (zang en gitaar), Boris Oud (bas) en Tim Koning (drums) werd aangevuld met Rick Linzel (toetsen en zang) en Joram Bemelmans (drums).

Begin 2020 kwam het nieuwe album ‘Where we’re Heading’ uit. Er zullen zeker nummers van dit nieuwe album gespeeld worden op 13 november!

Meer info op www.leifdeleeuw.com

 

Lain Barbier & Geerty

Solid as a Rock, A Heart full of Soul…

Barbier was zanger bij de Nederlandse rockbands Turbo, Diesel en No Exqze en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Op het moment zingt hij ook bij de bands: More Than Blues, Jukebox Heroes en Lain’s Workout

Naar aanleiding van de re-release van de lp It’sMore Fun To Compete van de legendarische The Speedtwins op 21 november 2015 (release van Pseudonym Records, maar nu als dubbel-lp met 15 (!!) bonustracks) zal Lain samen met Nico Groen als The Speedtwin(S) ook her en der de spijkers uit de planken komen spelen. eerste keer op 6 december in Cafe Atlanta in Arnhem, als pauze gebeuren bij het Turbo optreden aldaar. Be there!!

Ook doet hij veel akoestisch werk, solo of met muzikante als: John Hayes, Jusso Whistler, Cyril Whistler, Lowik van de Velden en Svenzino

Hij is gezegend met een zeer krachtige stem. Door zijn enorme bereik heeft Lain zich gespecialiseerd in de vertolking van de powerballad: rock met een flinke dosis soul, gezongen vanuit je tenen.

Hij zegt daar zelf over: ‘Muziek maken moet voor mij een beetje pijn doen. Mijn grote drijfveer is om iets los te maken bij mensen. Daar ga ik voor tot het uiterste. Of het nu voor tien of tienduizend mensen is maakt me niet uit, ik wil ze allemaal kippenvel bezorgen.’

POPARCHIEF

Pin It on Pinterest

Share This