Selecteer een pagina

Voorjaarsblues 2020

Tickets slechts € 15,00 + servicekosten (0,80)

Aan de deur € 18,00

Datum: 13 november 2020

 

Voorjaarsblues Westervoort 2020

13 november 2020

 

Op 13 november 2020 wordt de 14e editie van Voorjaarsblues Westervoort georganiseerd. (oorspronkelijke datum 18 april 2020, verplaatst wegens Corona virus) Ook dit jaar hebben we weer een prachtige line-up kunnen verzorgen. Maar liefst 3 bands / artiesten zullen er wederom weer een gedenkwaardige avond van maken. Geen pauzes, non-stop programma! Tickets zijn online beschikbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/vjblues2020.

Of via de voorverkoopadressen:

Hobbycentrum Evers, Klapstraat 151, 6931 CH Westervoort
Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, 6931 BA Westervoort
Cigo Westervoort, winkelcentrum de Wijborgh
Bodywear Superstore, Rijksweg 26, 6921 AG Duiven

Locatie event:
Zalencentrum Wieleman
Dorpstraat 11
Westervoort

Zaal open: 20.00 uur

Ticketprijs: € 15,00 (aan de zaal € 18,00)

Line-up

We kiezen er weer voor om een non-stop programma te verzorgen op 2 podia. Dus geen saaie pauzes. St. Louis Slim opent de avond met veel eigen werk. Pauze en afterparty wordt verzorgd door niemand minder dan Lain Barbier samen met Geerty (Scheijgrond). De avond wordt afgesloten door Leif de Leeuw band. We zijn super trots dat we deze TOP band met internationale alure naar Westervoort hebben kunnen halen 🙂

 

Leif de Leeuw band

De Leif de Leeuw band is een jam-band geformeerd rondom de naamgever en gitarist Leif de Leeuw. De jonge gitarist sleepte verschillende prijzen binnen waaronder twee keer de “Sena Young Talent Guitar Award” (2009/2013) en vijf keer op rij “Beste Blues/Rock-Gitarist Benelux” door de lezers het magazine “De Gitarist”. Hetzelfde succes geldt voor de band. In 2014 wonnen zij de “Dutch Blues Challenge” en in 2015 werden ze uitgeroepen tot “Best band 2015” door de European Blues Awards. Ondanks deze blues-prijzen laat de band zich niet beperken door stijlen. In hun shows met uitgebreide jams komen genres zoals funk, soul, roots, fusion, country en rock terug. Kenmerkend is dat ieder optreden uniek is, er is volop ruimte voor improvisatie. Een groot deel van de muziek ontstaat op het podium en is zelfs voor de muzikanten elke keer weer een verrassing.

St. Louis Slim

St. LOUIS SLIM bestaat uit vijf muzikanten met jarenlange ervaring in de blues-scene dankzij hun drukke agenda van live performances op de vele Nederlandse, Duitse en Belgische podia.
De muzikanten worden beïnvloed door onder meer de Chicago blues van Muddy Waters, John Lee Hooker en Big Mama Thornton.
Hun roots liggen ook in de sixties-blues van John Mayall en Paul Butterfield. In hun vertolking van de covers, gaan ze verder dan de andere performers in de blues-scene die de podia meestal frequenteren. Met hun eigen nummers hebben ze een unieke stijl gevonden. Van stevige blues tot prachtige, gevoelige ballads.
De band is erin geslaagd een eigen en uniek geluid en authentieke sfeer te creëren, die een verrijking zijn voor de blues-podia. Er is een zeer mooie, soepele chemie tussen de bandleden onderling, die direct afstraalt op het publiek. Dat weet zich tijdens ieder live optreden verzekerd van enthousiasme en interactiviteit tussen de muzikanten en het publiek. Elk optreden is een cadeautje voor oog en oor.

Pin It on Pinterest

Share This