Selecteer een pagina

Najaarsblues 2019

Een eerbetoon aan Woutje.....

 

Tickets slechts € 7,50 + servicekosten (0,80)

Aan de deur € 10,00

Datum: 26 oktober 2019

Zalencentrum Wieleman Westervoort

Aanvang 20.15 uur. Café open 20.00 uur.

Najaarsblues Westervoort 2019

26 oktober 2019 | 20.15 uur | Café open 20.00 uur

Een nieuwe evenement in Westervoort! Geboren als zusje van het alom bekende en gewaardeerde Voorjaarsblues Westervoort! Groot verschil met Voorjaarsblues is de setting. In tegenstelling tot Voorjaarsblues niet in een grote zaal maar gezellig in het café van Zalencentrum Wieleman. Om de bands en gasten de ruimte te geven zal het café waar nodig worden vergroot door een stukje van de zaal erbij te trekken.

Eerbetoon

Najaarsblues is tevens een eerbetoon aan Wout Hermsen (Zappa) die in 2018 plotseling is overleden. Woutje, zoals hij genoemd werd, was van het begin af aan betrokken bij de organisatie van Voorjaarsblues. Zijn kennis van muziek was enorm. Mede door deze kennis was het de organisatie ieder jaar weer gelukt om een aantrekkelijke line-up te presenteren.

Tickets slechts € 7,50 + servicekosten (0,80)

Aan de deur € 10,00

Losse kaarten via onze voorverkoopadressen

Bodywear Superstore Duiven

Zalencentrum Wieleman Westervoort

Cigo Westervoort (Wyborgh)

Hobbycentrum Evers Westervoort

Berings ICT Diensten Westervoort

Line-up

Er zullen 2 bands afwisslend voor u optreden op 2 verschillende podia. Geen pauzes dus de hele avond knallen! Beide bands spelen 2 sets van ongeveer 45 minuten.

Farstreet

De bekende Roosendaalse formatie FARSTREET onder leiding van frontman/gitarist Jasper Verstraaten, brengt heavy bluesrock , stevige boogies, afgewisseld met hier en daar een ballad, op een zeer eigenwijze, dynamische manier, verwant aan de stijl van o.a. Gary Moore, Jimi Hendrix en Rory Gallagher! Het 70-ties rockwerk wordt ook niet geschuwd, denk aan Cactus, Cream en Humble Pie.

Gitarist/zanger Jasper Verstraaten is een zeer ervaren gitarist/zanger, en deed diverse gastoptreden met nationale en internationale artiesten zoals Jan Akkerman, Mike & the Mellowtones, Chicago blueslegend Eddy Clearwater en the Juke Joints. Bij deze laatste band ging Jasper regelmatig mee als gitarist.

Opvallend is hoe Farstreet een eigen draai kan geven aan bekende covers, naast hun eigen werk.

Keith Pistorius op drums en Gerben Koolen op basgitaar en zang maken de band compleet. Deze ritme-tandem heeft veel ervaring in de Rock en Blues scene. Samen zijn ze als een geöliede machine die perfect aansluit bij de speelstijl van Jasper. 

La Grange Bluesrock

La Grange werd opgericht in 2005 en na 10 jaar opgetreden te hebben in de Nederlandse blues scene, heeft de band besloten een time-out te nemen. De bandleden waren druk met andere projecten en de time-out duurde uiteindelijk langer dan gepland.

Na 3 jaar stilte heeft de zanger/gitarist Frans Liebregts eind 2017 besloten om nieuw leven te blazen in de band. Hij brengt verschillende muzikanten bij elkaar om weer onvervalste Bluesrock covers en gevoelige blues ballads te vertolken. Dit alles in de oude vertrouwde La Grange-sound. La Grange speelt onder andere covers van Walter Trout, Popa Chubby, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Kenny Wayne Shepherd, Jimi Hendrix en meer.

De bezetting van La Grange bestaat uit: Frans Liebregts als zanger/gitarist, Kaleka Keys op de Hammond/piano, Giel Samuels op de bas en Marcel Boss op de drums.

Houd je van Bluesrock? Dan is het zeker de moeite waard om deze band eens te beluisteren!

Pin It on Pinterest

Share This