Details
Top BLUES in Westervoort!

TICKETS

 

24 maart 2018

Top BLUES!

Noteer vast in je agenda: voorjaarsblues Westervoort 2018 belooft een TOP avond te worden. Dit is alweer de 12e editie van voorjaarsblues. Bij de 1e acht edities kregen (vooral regionale) kleinere en startende bands de gelegenheid om zichzelf te presenteren op een Blues podium. In 2015 is gekozen om ook een TOP band op te nemen in de line-up. Dit had direct gevolg voor de bezoekersaantallen. Bij optreden van Julian Sas in 2015 was er al een enorme groei van het aantal bezoekers. In 2016 en 2017 werd het succes voortgezet met hoofdacts van respectievelijk Blues Bones en Barrelhouse. Iedere avond wordt aangevuld met 1 of 2 supportacts.

Band of Friends 

Hoofdact van 2018 is niemand minder dan Band of Friends. Deze band bestaat uit voormalige bandleden van Rory Gallagher. Een must voor fans van Gallagher maar vooral een enorme aanrader voor liefhebbers van blues en blues rock. Band of Friends is inmiddels vanwege hun energieke, enthousiaste optreden niet meer weg te denken uit de blues rock scene. Je gaat uit je dak met het optreden van Gerry McAvoy (basgitaar), Brendan O’Neill (drums) en Marcel Scherpenzeel (gitarist).

Bekijk optreden op Youtube | Website

European Blues Award Winner 2013 (Best Band)
European Blues Award winner 2015 (Ted McKenna)
Dutch Blues Award winner 2016 (Marcel Scherpenzeel)

 

In het voorprogramma:

Ramblin’ Dog

Deze 4 mans akoestische bluesband, speelt als eerste mede door de brede instrumentale bezetting met passie een grote variëteit aan blues.
Naast eigen werk spelen zij op eigen wijze nummers van Big Daddy Wilson, Eric Bibb, J.J. Cale, Eric Clapton, Matt Andersen e.a.

Bootleg Betty

Deze dames deinzen er  niet voor terug om je alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen. Vol energie vuurt het Nijmeegse vijftal haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll op je af. De eigentijdse benadering van deze traditionele invloeden resulteert in een herkenbaar geluid waarvan je gaat genieten.

Tickets:
voorverkoop € 15,–

Adressen voorverkoop:

  • Hobbycentrum Evers Westervoort
  • Zalencentrum Wieleman Westervoort
  • Cigo Westervoort (winkelcentrum de Wyborgh)
  • Bodywear Superstore Duiven
  • Berings ICT Diensten Westervoort

ticketkantoor € 15.80. Klik hier voor online tickets
aan de zaal € 18,– (indien nog beschikbaar!)

Timetable:

zaal open: 20.00 uur

20.15 uur Ramblin’Dog akoestische blues

21.30 uur Bootleg Betty blues, rockabilly

22.45 uur Band of Friends

Please enable your JavaScript in your browser, to view our location.