Details
JUDITH&TOINE&FEMKE

 • Datum
  25/11/2018
 • Tijd
  14:00
 • Adres
  Huize Vredenburg, Klapstraat 112 Westervoort
 • Tickets
  Aan de zaal
 • Genre

 

Website gesponsord door:

Omschrijving

Met het programma “FACING THE WATER” presenteren JUDITH&TOINE&FEMKE zich voor publiek. Wordt het “The beginning of something beautiful?”, zoals Toine zich afvraagt in het eigen geschreven lied naar aanleiding van de fotoshoot.

Na het avontuur in het water vonden Judith, Toine en Femke dat het tijd was voor vaste grond onder de voeten. In januari van dit jaar heeft het trio opnames gemaakt in Studio A60 in Didam. Ook hebben ze zeven succesvolle huiskamerconcerten gegeven.

Ze brengen liedjes waarvan de kracht van de zang, van de compositie en van de tekst voorop staat. Van uptempo tot ingetogen, van de betere covers tot eigen werk.

Via de gitaarles van Toine is de samenwerking ontstaan. Judith, met zangervaring in koren en ensembles, blaast met dit avontuur haar passie voor zingen een nieuw leven in en hoopt met haar zang het publiek te boeien en mee te nemen in het verhaal van de liedjes. Femke is van jongs af aan met muziek bezig, bespeelt naast gitaar diverse andere instrumenten en zingt graag mee. Haar muzikale kennis maakt het mogelijk om hier en daar zelf wat te arrangeren. Judith en Femke maken al 10 jaar deel uit van het vocale damesensemble Notice. Toine is gitarist, componist en tekstschrijver. Hij trad op in verschillende formaties en nam diverse cd’s op. Daarnaast organiseert hij concerten in Huize Vredenburg, Westervoort. Een veertigtal eigen liedjes staan bij de Buma|Stemra geregistreerd.

JUDITH&TOINE&FEMKE bestaat uit Judith Nijland met zang, Toine Claessen op gitaar en mandoline, Femke de Backer op gitaar, xylofoon, fluit, djembé en piano. Zij zingen ook meerstemmig.

Het is raadzaam op tijd aanwezig te zijn; er mogen maximaal 80 bezoekers in de zaal.

Entree 2,50 euro.

foto: Annemieke Kok | Smeltwater

meer informatie: Facebook

https://muziekinwestervoort.nl/wp-content/uploads/2018/10/persfoto-JudithToineFemke-foto-Annemieke-Kok-Smeltwater-lr-002-1024x682.jpg