Details
Blues en Rory Gallagher tribute in Westervoort

powered by

 

 

 

Omschrijving

VoorJaarsBlues met Rory Gallagher Tribute en Belgische topblues

Zaterdag 2 april 2016 vindt voor de 10e keer de VoorJaarsblues plaats. Na het spetterende optreden van Julian Sas bij de negende editie is het een mooie uitdaging  een goed programma neer te zetten. Bij Zalencentrum Wieleman komen vanwege deze jubileum editie twee top/acts naar Westervoort. Nadat de zaal om 20.30 uur toegankelijk is trappen  wij rond 21.00 uur af.

Tickets

  • Voorverkoop via online ticketkantoor € 15,00
  • Aan de zaal € 18,00 (indien niet uitverkocht)

button (1)

 

 

Bullfrog Taste Express

21.00 – 22.30 uur

BTE brengt een wervelend muzikaal eerbetoon aan  de te vroeg overleden Ierse gitarist Rory Gallagher. De bezetting bestaat uit Wilko van Beek, Eric de Boer en Nico Groen. Wilko van Beek maakte deel uit van onder meer I’ve got the bullets (de band van Frederique Spigt), terwijl hij met de hardrockformaties Hammerhead en Perfect Strangers de wereld rondreisde. Bassist Eric de Boer staat intussen al een slordige twee decennia op de Nederlandse podia. Nico Groen was jarenlang de vaste slagwerker van de legendarische bluesformatie Flavium en speelde zelfs enige keren in het voorprogramma van Rory Gallagher. Vandaag de dag is Nico een veelgevraagd sessiemuzikant voor een groot aantal bands.

http://www.b-t-e.nl

The Bluesbones (B)

23.00 – 00.30 uur

Top blues uit België. Deze 5 mans formatie speelt stevige blues en heeft met haar live optredens internationale faam verkregen. De leden hebben in het verleden hun sporen verdiend bij diverse bands. In februari 2015 werd hun 3e album genaamd Saved by the blues uitgebracht. Het verslag uit BluesMagazine van de CD release in februari 2015 bevat uitsluitend lovende kritieken.. Wij zijn trots dat deze topartiesten die met veel hartstocht “the blues” vertolken naar Westervoort komen. Het is zeker een aanrader voor de echte blues liefhebber!

www.thebluesbones.be